Påmelding stevner

Info for medlemmer

 

Treningstider

Treningstider for vintersesongen 2018-19 er nå lagt til under treningstider.

 

 

Gjensidielekene 18.-19.5

Husk Gjensidigelekene på Blåbærmyra fredag 18. og lørdag 19. mai.

Påmelding her.

 

Interne Facebook-sider

For medlemmer i friidrettsgruppa (medlemmer, foresatte og trenere), har vi en egen Facebook-gruppe, der det vil bli lagt ut intern informasjon. Dersom du er medlem, foresatt eller trener, send en forespørsel om medlemskap i gruppa!

Påmelding stevner

 

Påmelding til stevner skjer fortrinnsvis gjennom online-påmelding i MinIdrett. Send samtidig en e-post til påmeldingsansvarlig Paal Sneve med informasjon om påmeldingen. Om dere ikke får online-påmeldingen til å fungere, kan Paal Sneve antakelig hjelpe til med tilgang til systemene. Ta i såfall kontakt!

 

VED NASJONALE MESTERSKAP (UM og NM junior/senior, innendørs/utendørs) MÅ PAAL SNEVE KONTAKTES MED EN GANG PÅMELDING ER SENDT, SLIK AT VI SIKRER AT PÅMELDINGSAVGIFT BLIR BETALT I TIDE.

 

Det er også mulig å melde på gjennom påmeldingsansvarlig - helst skriftlig over e-post, alternativt via SMS til 480 65 307. Vær i så fall ute i god tid, da gjelder "intern påmeldingsfrist" i terminlista!

Husk at klubben betaler påmeldingsavgiften. Derfor er det viktig at utøvere faktisk møter på stevnet i de øvelsene man er påmeldt på. Etteranmeldingsgebyr og startkontingent ved uteblivelse fra start blir krevd refundert fra utøver, med mindre det er skade eller sykdom som er årsak.

 

FIL friidrett - med utøverens beste i fokus!