Påmelding stevner

Påmelding stevner


Påmelding til stevner skjer fortrinnsvis gjennom online-påmelding i MinIdrett. Send samtidig en e-post til påmeldingsansvarlig Paal Sneve med informasjon om påmeldingen. Om dere ikke får online-påmeldingen til å fungere, kan Paal Sneve antakelig hjelpe til med tilgang til systemene. Ta i såfall kontakt!


VED NASJONALE MESTERSKAP (UM og NM junior/senior, innendørs/utendørs) MÅ PAAL SNEVE KONTAKTES MED EN GANG PÅMELDING ER SENDT, SLIK AT VI SIKRER AT PÅMELDINGSAVGIFT BLIR BETALT I TIDE.


Det er også mulig å melde på gjennom påmeldingsansvarlig - helst skriftlig over e-post, alternativt via SMS til 480 65 307. Vær i så fall ute i god tid, da gjelder "intern påmeldingsfrist" i terminlista!

 

Husk at klubben betaler påmeldingsavgiften. Derfor er det viktig at utøvere faktisk møter på stevnet i de øvelsene man er påmeldt på. Etteranmeldingsgebyr og startkontingent ved uteblivelse fra start blir krevd refundert fra utøver, med mindre det er skade eller sykdom som er årsak.

Info for medlemmer


Årsmøte

Husk årsmøte på Valdres Videregående skole 4. mars kl. 16.30. Velkommen!


Treningstider

Treningstider for vintersesongen 2018-19 er nå lagt til under treningstider.Gjensidielekene 18.-19.5

Husk Gjensidigelekene på Blåbærmyra fredag 18. og lørdag 19. mai.

Påmelding her.


Interne Facebook-sider

For medlemmer i friidrettsgruppa (medlemmer, foresatte og trenere), har vi en egen Facebook-gruppe, der det vil bli lagt ut intern informasjon. Dersom du er medlem, foresatt eller trener, send en forespørsel om medlemskap i gruppa!

FIL friidrett - med utøverens beste i fokus!