Påmelding stevner

Info for medlemmerTreningstider


Treningstider for vintersesongen 2018-19 er nå lagt til under treningstider.Gjensidielekene 18.-19.5


Husk Gjensidigelekene på Blåbærmyra fredag 18. og lørdag 19. mai.

Påmelding her.


Interne Facebook-sider


For medlemmer i friidrettsgruppa (medlemmer, foresatte og trenere), har vi en egen Facebook-gruppe, der det vil bli lagt ut intern informasjon. Dersom du er medlem, foresatt eller trener, send en forespørsel om medlemskap i gruppa!

Påmelding stevnerPåmelding til stevner skjer fortrinnsvis gjennom online-påmelding i MinIdrett. Send samtidig en e-post til påmeldingsansvarlig Paal Sneve med informasjon om påmeldingen. Om dere ikke får online-påmeldingen til å fungere, kan Paal Sneve antakelig hjelpe til med tilgang til systemene. Ta i såfall kontakt!


VED NASJONALE MESTERSKAP (UM og NM junior/senior, innendørs/utendørs) MÅ PAAL SNEVE KONTAKTES MED EN GANG PÅMELDING ER SENDT, SLIK AT VI SIKRER AT PÅMELDINGSAVGIFT BLIR BETALT I TIDE.


Det er også mulig å melde på gjennom påmeldingsansvarlig - helst skriftlig over e-post, alternativt via SMS til 480 65 307. Vær i så fall ute i god tid, da gjelder "intern påmeldingsfrist" i terminlista!

 

Husk at klubben betaler påmeldingsavgiften. Derfor er det viktig at utøvere faktisk møter på stevnet i de øvelsene man er påmeldt på. Etteranmeldingsgebyr og startkontingent ved uteblivelse fra start blir krevd refundert fra utøver, med mindre det er skade eller sykdom som er årsak.


FIL friidrett - med utøverens beste i fokus!